Uutiset

Kalevan lastentalo yritettiin polttaa - poliisi kaipaa havaintoja

Kalevan lastentalo yritettiin polttaa - poliisi kaipaa havaintoja

Tampereella Väinölänkatu 9:ssä sijaitsevaan Kalevan lastentaloon oli torstaina 13.6.19 kello 14.30 -15.00 murtauduttu rikkomalla tuuletusikkuna. Keittiötilassa oli laitettu papereita palamaan. Paikalle meni useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisin partioita.

Palon alku oli rajoittunut keittiötilaan ja vahingot ovat jääneet vähäisiksi. Tapahtuma-aikaan lastentalo oli ollut tyhjillään.

Tapahtumapaikalta on nähty poistuvan polkupyörillä kaksi nuorehkoa mieshenkilöä Kalevan ABC:n suuntaan. Toisella miehistä oli punainen lippalakki, punainen Adidaksen huppari, harmaat collegehousut ja punaiset lenkkitossut. Toisella miehistä oli harmaa huppari, mustat shortsit, jossa puna-valkoiset raidat, musta reppu ja mustat lenkkitossut.

Poliisi tutkii tapausta tuhotyön yrityksenä.

Poliisi pyytää tapahtumaan liittyen yleisön havaintoja, joista voi soittaa numeroon 0800-90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>