Uutiset

Lisätietoa 9-tien kuolonkolariin liittyen

Lisätietoa 9-tien kuolonkolariin liittyen

Poliisi on kertonut lisätietoa 9-tiellä eilen sattuneeseen kuolonkolariin.

Jämsässä Valkeejärvensivun risteyksen lähellä sattui eilen kahden henkilöauton kolari kello 16.50. Jämsästä Tampereen suuntaan tulossa olleen henkilöauton epäillään ajautuneen toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle törmäten toiseen henkilöautoon, joka oli siviilipoliisiauto. Siviilipoliisiautossa virkatehtävällä olleet kaksi poliisia loukkaantuivat vakavasti.

Vastaantulijan kaistalle ajautuneen henkilöauton kuljettaja menehtyi ja autossa ollut matkustaja loukkaantui vakavasti. Poliisi epäilee menehtynyttä henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Onnettomuudella oli useita silminnäkijöitä.

Tapahtumasta tähän asti saadun selvityksen perusteella Jämsän poliisi tutkii epäillyn liikennerikoksen, koska poliiseja ei ole syytä epäillä mistään rikoksesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>