Uutiset

Poliisien kanssa kolaroinutta autoa kuljetti vanhempi mies -tutkinnassa selvitetään oliko menehtynyt kuljettaja mahdollisesti alkoholin vaikutuksen alaisena tai saiko hän sairaskohtauksen

Poliisien kanssa kolaroinutta autoa kuljetti vanhempi mies -tutkinnassa selvitetään oliko menehtynyt kuljettaja mahdollisesti alkoholin vaikutuksen alaisena tai saiko hän sairaskohtauksen

Poliisi on jatkanut Jämsässä 9-tiellä 13.6.2019 tapahtuneen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tutkintaa. Poliisi on kuulustellut muun muassa nimettyjä silminnäkijöitä.

Onnettomuuspaikka on muutama sata metriä Valkeejärventien risteyksestä Tampereen suuntaan. Tällä hetkellä esitutkinnassa on selvinnyt, että Jämsän suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja, vanhempi mies, oli jostain syystä yllättäen ajautunut vastaantulevien kaistalle. Hänen kyydissään oli yksi henkilö. Tampereen suunnasta tullut, Sisä-Suomen poliisilaitoksen palveluksessa olevat kaksi poliisimiestä ja heidän kuljettama poliisin siviiliauto ei ehtinyt väistämään vastaan tullutta ajoneuvoa. Poliisimiehet olivat työvuorossa.

Jämsän suunnasta tullut ajoneuvo törmäsi vastaan tulleen henkilöauton vasempaan etukulmaan ja jäi keskelle kaistoja keula kohti Jämsää. Poliisimiesten kuljettama ajoneuvo ajautui törmäyksen voimasta suunnassaan oikealle ojaan keula kohden ajorataa.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin etuosistaan.

Suoritetun paikkatutkinnan ja ajoneuvojen vaurioiden perusteella törmäys on ollut erittäin voimakas. Osallisilla on ollut normaalit nopeudet. Nopeusrajoitus tapahtuma-alueella on 100 km/h.

Ajoneuvoissa pahoin loukkaantuneet henkilöt ovat edelleen sairaalahoidossa. Heidän tilansa on vakava, mutta vakaa. Välitöntä hengenvaaraa heillä ei ole. Tutkinnallisista syistä liikenneonnettomuuden osallisten vammoista eikä heidän kotipaikoista tai iästä tiedoteta enempää.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä tiedossa oliko menehtynyt kuljettaja mahdollisesti alkoholin vaikutuksen alaisena tai saiko hän sairaskohtauksen. Muun muassa näitä asioita tutkinnassa pyritään edelleen selvittämään.

Menehtyneen kuljettajan osalta poliisi jatkaa tutkintaa normaalina kuolemansyyn tutkintana, mistä ei tiedoteta enempää.

Poliisi pyytää tapahtuma-aikaan Jämsän suunnasta tulleen mustan farmari-mallisen mercedes-benz henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan Jämsän poliisille puh. 0294 414732 ja kertomaan havaintonsa tapahtuneesta. Poliisilla on tiedossa, että kyseinen ajoneuvo ajoi välittömästi toisen onnettomuudessa olleen ajoneuvon perässä ennen törmäystä ja jäi onnettomuuspaikalle joksikin aikaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>