Ratikkaradio

Ratikkaradio kulkee läpi päädyistään valmistuvan Hämeenkadun

today21.6.2019

share close

Kimmo Lahti ja Antti Haukka toimivat kesäkuun Ratikkaradion asiantuntijoina.[/caption]

Kesäkuun Ratikkaradiossa Valtteri Kujansuun kanssa Tampereen pääkadun tilanteesta ovat puhumassa Hämeenkadun aluevastaava Kimmo Lahti ja vakiasiantuntija, Raitiotieallianssin projekti-insinööri ja Tampereen kaupungin Raitiotien kehitysohjelman projektipäällikkö Antti Haukka.

Hämeenkadun länsipäässä sijaitseva Tuulensuun kortteli tulee vielä kesäkuun aikana raitiotietyömaan tämän vaiheen osalta valmiiksi. Ainoastaan ajolankojen ja pysäkkikattojen asennus tapahtuu myöhemmin, syksyllä 2021, jolloin myös liikennöinti keskustassa käynnistyy. Tässä jaksossa kuljetaan asiantuntijoiden johdattamana läpi Hämeenkadun, lännestä itään kuulostellen, milloin muut osuudet valmistuvat ja mitä niillä tällä hetkellä tapahtuu.

Kuuntele Ratikkaradio tästä:

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

Katso myös nämä

Ratikkaradio

Tampereen ratikan liikenteenohjaajat ovat paljon vartijana – värväys on käynnissä juuri nyt

  Vesa Rauhala (vas.) Liikennöintiallianssista ja vakiasiantuntija Antti Haukka.[/caption] Tässä jaksossa kuullaan,  mitä tekevät ratikan liikenteenohjaajat sekä mitä tehtäviä kuuluu Tampereelle tulevien modernien raitiovaunujen kuljettajille. Liikenteenohjaajien rekrytointi käynnistyi 17.12.2019. Kuljettajia aletaan kouluttamaan ja palkkaamaan puolestaan kevät-kesällä 2o20. Ratikkaradion joulukuun jaksossa puhuttiin myös Tampereen raitiotien Liikennöintiallianssista. Nimensä mukaisesti ratikan liikennöinnistä vastaavan […]

today20.12.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%