Ratikkaradio

Ratikkaradio kulkee läpi päädyistään valmistuvan Hämeenkadun

Ratikkaradio kulkee läpi päädyistään valmistuvan Hämeenkadun

Kimmo Lahti ja Antti Haukka toimivat kesäkuun Ratikkaradion asiantuntijoina.[/caption]

Kesäkuun Ratikkaradiossa Valtteri Kujansuun kanssa Tampereen pääkadun tilanteesta ovat puhumassa Hämeenkadun aluevastaava Kimmo Lahti ja vakiasiantuntija, Raitiotieallianssin projekti-insinööri ja Tampereen kaupungin Raitiotien kehitysohjelman projektipäällikkö Antti Haukka.

Hämeenkadun länsipäässä sijaitseva Tuulensuun kortteli tulee vielä kesäkuun aikana raitiotietyömaan tämän vaiheen osalta valmiiksi. Ainoastaan ajolankojen ja pysäkkikattojen asennus tapahtuu myöhemmin, syksyllä 2021, jolloin myös liikennöinti keskustassa käynnistyy. Tässä jaksossa kuljetaan asiantuntijoiden johdattamana läpi Hämeenkadun, lännestä itään kuulostellen, milloin muut osuudet valmistuvat ja mitä niillä tällä hetkellä tapahtuu.

Kuuntele Ratikkaradio tästä:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>