viikon artisti

"Unohda se tähteys mun kohdalla, olen vain Kääriäisen Jorma" suomalainen solistilegenda on SUN Viikon Artisti

"Unohda se tähteys mun kohdalla, olen vain Kääriäisen Jorma" suomalainen solistilegenda on SUN Viikon Artisti

Kuva: Tuire Kääriäinen[/caption]

Jorma Kääriäinen on suomalaisen musiikin legenda, joka tunnetaan paitsi pitkästä soolourastaan, myös Agents-yhtyeen laulusolistina. Vannoutuneimpien Jorkka-fanien muisti yltää jopa esiintyjän vaiheisiin Freddie Falconina. Omalla nimellään hän on esiintynyt 90-luvum alkuvuosista eteenpäin.

Kesällä Kääriäinen keikkailee ahkerasti, ja valmistautuu jo samalla syksyn mittavaan konserttikiertueeseen yli 20:llä paikkakunnalla Suomessa. Juuri ilmestyneestä uudesta kappaleestaan esiintyjä kertoo tarkemmin haastattelussa.

Jorma Kääriäisen tunnetuimpia tulkintoja ovat mm. Illan varjoon himmeään, Valot, Sinä vain ja Onnenlantti.  Hänestä kertova dokumenttielokuva Yhden Tähden Hotelli (o: Ari Matikainen, 2007) on myös jäänyt lähtemättömästi monien mieliin.

Ilkka Lahti haastatteli Jorma Kääriäistä SUN Radion Viikon Artisti -ohjelmasarjaan. Kuuntele!

Ohjelmasarja jää kesätauolle, jatkuen jälleen syksyllä!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>