Uutiset

Ministeriöltä lupa Akaan uudelle Hyvinvointikeskukselle

today5.7.2019

share close

Sosiaali- ja terveysministeri on myöntänyt luvan Akaan kaupungin Hyvinvointikeskus-hankkeelle. Akaan kaupunki jätti Sosiaali- ja terveysministeriöön päivitetyn poikkeuslupahakemuksen uuden Hyvinvointikeskuksen rakentamiseksi toukokuussa. Uuden luvan hakeminen tuli välttämättömäksi, kun ministeriö katsoi että Hyvinvointikeskuksen suunnitteluratkaisu nykyisessä laajuudessaan ei enää vastannut aiemmin ministeriön myöntämän poikkeusluvan ehtoja.

Uusi poikkeuslupa mahdollistaa hankkeen jatkamisen ja erityisesti hankkeen toteutussuunnittelun käynnistämisen yleissuunnitteluvaiheen tulosten pohjalta.

Tavoitteena on jatkaa rakennuslupavaiheen valmistelua ja tarvittavien toteutussuunnitelmien laatimista. Käynnissä on myös tarjouskilpailu, jonka tavoitteena on valita hankkeelle rakennustöiden paikallisvalvoja sekä kosteudenhallinta- ja turvallisuuskoordinaattorit.

Uuden poikkeusluvan ja välittömästi käynnistyvän toteutussuunnitteluprosessin myötä tavoitteena on varsinaisen rakennustyön aloittaminen syksyn 2019 aikana. Tämän perustella uusi Hyvinvointikeskus olisi arvion mukaan mahdollista ottaa käyttöön kesällä 2021.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%