Uutiset

Ministeriöltä lupa Akaan uudelle Hyvinvointikeskukselle

Ministeriöltä lupa Akaan uudelle Hyvinvointikeskukselle

Sosiaali- ja terveysministeri on myöntänyt luvan Akaan kaupungin Hyvinvointikeskus-hankkeelle. Akaan kaupunki jätti Sosiaali- ja terveysministeriöön päivitetyn poikkeuslupahakemuksen uuden Hyvinvointikeskuksen rakentamiseksi toukokuussa. Uuden luvan hakeminen tuli välttämättömäksi, kun ministeriö katsoi että Hyvinvointikeskuksen suunnitteluratkaisu nykyisessä laajuudessaan ei enää vastannut aiemmin ministeriön myöntämän poikkeusluvan ehtoja.

Uusi poikkeuslupa mahdollistaa hankkeen jatkamisen ja erityisesti hankkeen toteutussuunnittelun käynnistämisen yleissuunnitteluvaiheen tulosten pohjalta.

Tavoitteena on jatkaa rakennuslupavaiheen valmistelua ja tarvittavien toteutussuunnitelmien laatimista. Käynnissä on myös tarjouskilpailu, jonka tavoitteena on valita hankkeelle rakennustöiden paikallisvalvoja sekä kosteudenhallinta- ja turvallisuuskoordinaattorit.

Uuden poikkeusluvan ja välittömästi käynnistyvän toteutussuunnitteluprosessin myötä tavoitteena on varsinaisen rakennustyön aloittaminen syksyn 2019 aikana. Tämän perustella uusi Hyvinvointikeskus olisi arvion mukaan mahdollista ottaa käyttöön kesällä 2021.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>