Uutiset

Murtovaras iski kerrostalon häkkivarastoihin Hervannassa

Murtovaras iski kerrostalon häkkivarastoihin Hervannassa

Sisä-Suomen poliisi sai hälytyksen eilen torstai-iltana klo  23.36 Tampereen Hervantaan Lindforsinkadulla sijaitsevaan kerrostaloon. Ilmoitustietojen mukaan kerrostalon kellarista kuului kovaa pauketta. Hetken päästä oli ilmennyt, että pesutuvassa pesukoneen kolikkoautomaatti oli murrettu auki. Paikkatutkinnassa ilmeni, että myös irtaimistovarastoihin johtava ovi oli murrettu ja tämän jälkeen myös häkkivarastojen ovia.

Anastetun omaisuuden määrästä ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.

Paikalta on havainto jalkaisin poistuneesta miehestä, jonka iäksi arvioitiin 25-35 vuotta ja pituudeksi n. 180-185 cm. Mies oli pukeutunut mustiin. Hänellä oli yllään musta pilottitakki. Miehellä oli siilitukka ja kaulalla tatuointeja. Mukanaan hänellä oli musta reppu.

Havaintoja ja vihjeitä tekijän liikkeistä ja henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan poliisille numeroon 0800 90022.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>