Uutiset, Yleinen

Vuoden Lempo valinnasta ei järjestetä yleisöänestystä

Vuoden Lempo valinnasta ei järjestetä yleisöänestystä

Lempäälän kunnan Vuoden Lempo-työryhmä on kokouksessaan 5.6.2019 päättänyt, että tänä vuonna ei Vuoden Lempo valinnasta järjestetä yleisöäänestystä. Vuoden Lempo 2019 julkistetaan Kuokkalankosken Markkinoilla lauantaina 20.7.2019. Vuoden Lempo on henkilö, joka on tehnyt Lempäälää tunnetuksi.

Lempo on valittu yleisöäänestyksellä vuodesta 2014 alkaen. Voittajia on mm. jääkiekkoilija Henrik Haapala, Risto Räppääjä elokuvista tuttu Samuel Shipway sekä Lempäälän pitkäaikainen kirjakauppias Pirkko Fors.

Radio SUN lähettää kesäkiertueellaan suoraa lähetystä Kuokkalankosken Markkinoilta lauantaina 20.7.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>