Uutiset

Autoilija törmäsi pyöräilijään Punkalaitumella ja poistui paikalta - poliisi kaipaa havaintoja

Autoilija törmäsi pyöräilijään Punkalaitumella ja poistui paikalta - poliisi kaipaa havaintoja

Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen mieheen Punkalaitumella, torstaina 4.7. noin 16.25. Havaintojen mukaan ajoneuvo oli osunut polkupyörän takarenkaaseen pyöräilijän ylittäessä suojatietä Punkalaitumen keskustassa, Lauttakyläntie 9 kohdalla, ja poistunut pysähtymättä paikalta Urjalan suuntaan. Ambulanssi oli kuljettanut maahan kaatuneen uhrin sairaalaan vammojen tarkistukseen, mutta onneksi vakavilta vammoilta vältyttiin.

Silminnäkijöistä yksi on todennut ajoneuvon olleen pieni musta tavarankuljetusauto, jossa oli krominen valorauta edessä. Valorauta tunnetaan myös nimellä "karjarauta". Toisen todistajan mukaan kyseessä on voinut olla malliltaan tila-auto. Todistajan mukaan mustan auton oikealla etuistuimella oli vanhempi nainen.

Ajoneuvon rekisterikilvestä on tehty osittainen havainto ja poliisi selvittää sitä rekisteristä.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää mustaa autoa kuljettanutta henkilöä tai matkustajaa ilmoittautumaan ja lisäksi tapahtuman nähneitä, mustan ajoneuvon mahdollisesti tietäviä tai muutoin asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Sastamalan poliisiin, numero 0295 415 027 (8-16) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>