Uutiset

Autoilija törmäsi pyöräilijään Punkalaitumella ja poistui paikalta – poliisi kaipaa havaintoja

today8.7.2019

share close

Auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen mieheen Punkalaitumella, torstaina 4.7. noin 16.25. Havaintojen mukaan ajoneuvo oli osunut polkupyörän takarenkaaseen pyöräilijän ylittäessä suojatietä Punkalaitumen keskustassa, Lauttakyläntie 9 kohdalla, ja poistunut pysähtymättä paikalta Urjalan suuntaan. Ambulanssi oli kuljettanut maahan kaatuneen uhrin sairaalaan vammojen tarkistukseen, mutta onneksi vakavilta vammoilta vältyttiin.

Silminnäkijöistä yksi on todennut ajoneuvon olleen pieni musta tavarankuljetusauto, jossa oli krominen valorauta edessä. Valorauta tunnetaan myös nimellä ”karjarauta”. Toisen todistajan mukaan kyseessä on voinut olla malliltaan tila-auto. Todistajan mukaan mustan auton oikealla etuistuimella oli vanhempi nainen.

Ajoneuvon rekisterikilvestä on tehty osittainen havainto ja poliisi selvittää sitä rekisteristä.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää mustaa autoa kuljettanutta henkilöä tai matkustajaa ilmoittautumaan ja lisäksi tapahtuman nähneitä, mustan ajoneuvon mahdollisesti tietäviä tai muutoin asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Sastamalan poliisiin, numero 0295 415 027 (8-16) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%