Uutiset, Yleinen

Aitoon Kirkastusjuhlissa nuorta miestä puukotettiin

Aitoon Kirkastusjuhlissa nuorta miestä puukotettiin

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on tutkittavana maanantaina 8.7.2019 illalla tapahtunut puukotus. Tekoa tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys. Teko tapahtui Aitoon Kirkastusjuhlien lähellä olevalla leirintäalueella ennen iltayhdeksää.

Tämän hetkisen tiedon mukaan kaksi täysikäistä päihtynyttä mieshenkilöä olivat käyttäytyneet alueella häiritsevästi ja riitaa haastaen. Mitään varsinaista riitaa tai esimerkiksi tönimistä ei tiedon mukaan kuitenkaan edeltänyt tätä tutkittavana olevaa tilannetta.

Tilanne oli yllättäen edennyt siten, että paikalla olleen, alle 18-vuotiaan mieshenkilön kimppuun oli käyty ja häntä oli pahoinpidelty. Pahoinpitelyssä oli käytetty myös teräasetta. Asianomistajaa oli isketty teräaseella keskivartaloon. Teon jälkeen mieskaksikko poistui pikaisesti paikalta.

Poliisi saapui pian tapahtumapaikalle ja paikalla olleet henkilöt osoittivat poliisille pakoon lähteneet miehet. Poliisipartio tavoitti heidät tapahtumapaikan läheisyydestä. Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä.

Asianomistaja vietiin sairaalaan. Hänet on operoitu ja hän ei ole hengenvaarassa. Esitutkinta on alkuvaiheissaan ja useita henkilöitä on vielä kuulustelematta. Tämän vuoksi asiasta ei tiedoteta toistaiseksi enempää.

Poliisin saaman tiedon mukaan tapahtumapaikan läheisyydessä on ollut paljon henkilöitä. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja tiedot tapahtumasta. Yhteyttä voi ottaa virka-aikana Kangasalan poliisiaseman tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>