Uutiset

Poliisi etsii todistajaa, joka antoi väkivallan kohteeksi joutuneelle autokyydin Hämeenlinnassa

Poliisi etsii todistajaa, joka antoi väkivallan kohteeksi joutuneelle autokyydin Hämeenlinnassa

Poliisi tutkii väkivaltarikosta Hämeenlinnassa lauantaiaamulta 29.6.2019, jossa nuori nainen on kertonut saaneensa yksityisasunnossa tapahtuneen väkivallan jälkeen kyydin mieshenkilöltä.

Rikoksen uhriksi joutunut vaalea ja pitkätukkainen nainen oli Eino Leinon kadulla tavannut hänelle tuntemattoman miehen. Nainen oli pyytänyt tätä soittamaan taksin, mutta mies oli tarjoutunut viemään hänet. Mies oli ajanut naisen Eino Leinon kadulta Hämeenlinnan keskustaan Arvi Kariston kadun lähistölle.

Poliisi pyytää tätä todistajana kuultavaa miestä, joka on tarjonnut autokyydin, ilmoittautumaan. Todistajan havainnoilla voi olla merkitystä tutkinnassa, jonka vuoksi hänen tavoittamisensa on tärkeätä.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Hämeenlinnan poliisiin sähköpostilla pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai puhelimitse 02954 37746 tai henkilökohtaisesti käymällä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>