Uutiset

Ratikkakahvila avataan perjantaina

Ratikkakahvila avataan perjantaina

Ratikkakahvila avataan Tampereen Keskustorilla ensi perjantaina 12.7.2019.  Kahvilatoiminnasta vastaa Brander Oy ja kahvilassa on myös A-oikeudet. Kahvilan sydämenä toimii entinen HKL:n raitiovaunu, jonka Helsinki on lahjoittanut Tampereelle. Raitiovaunu on vanha Tampereella valmistettu Valmetin ratikka, joka on lähtenyt Helsinkiin vuonna 1974. Ratikkakahvila tulee olemaan auki ympärivuotisesti.

Ratikkakahvila koostuu 150 neliön puupinnoitetusta terassista, vanhasta HKL:n liikenteestä poistetusta raitiovaunusta, jonne on tehty 30 asiakaspaikkaa sekä myyntikontista, jossa sijaitsee myös wc. Vanhasta raitiovaunusta saa myös Tampereen uuden raitiotien infomateriaalia.

Branderin Ratikkakahvila on avoinna aamusta alkaen, jolloin Tampereen Keskustorille saadaan torikahvila. Toiveena on, että Ratikkakahvila tulee olemaan suosittu nähtävyys, jota tullaan katsomaan lähempää ja kauempaa. Ratikkakahvilan ympäristöön tuodaan maakuntamuseon laatimaa digitaalista sisältöä viereiseen puistoon sijoitettavaan näyttelytoteemiin.

Maailmantango-festivaali esittäytyy Ratikkakahvilassa 16. ja 17. heinäkuuta. Laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen  konsertoi kahvilan terassilla 16.7. klo 19 ja Kielo Kärkkäinen  yhtyeineen 17.7. klo 18.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>