Uutiset

Ylöjärven tapon yrityksestä vangittu yksi tekijä

Ylöjärven tapon yrityksestä vangittu yksi tekijä

Sisä-Suomen poliisi on tiedottanut jatkavansa Ylöjärvellä tiistaina 9.7.2019 illalla tapahtuneen tapon yrityksenä tutkittavan teon tutkintaa.

Poliisilla oli kiinniotettuna tapahtuman jälkeen kaksi henkilöä, joista vanhempi on vapautettu eikä häntä enää tutkinnassa esiin tulleen perusteella epäillä syyllistyneen tekoon. Toinen henkilö vangittiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja hän on myöntänyt lyöneensä uhria, joka on edelleen tajuttomana eikä poliisi ole päässyt toistaiseksi häntä puhuttamaan.

Poliisi tiedotti aiemmin, että tiistaina 9.7. kello 21.30, Ylöjärven Kaurasmäentieltä löytyi vakavasti pahoinpidelty mies, jonka henkilöllisyys ei ollut selvillä. Uhrin henkilöllisyys selvisi myöhemmin ja hän on 62 -vuotias ylöjärveläinen. Uhri on edelleen tajuttomana ja hänen tilansa on vakava.

Tapahtuneen johdosta otettiin kiinni kaksi miestä, joista nuorempi on tunnustanut pahoinpidelleensä uhrin. Motiivi pahoinpitelylle oli se, että uhri oli hetkeä aiemmin ohikävellessään katsonut epämiellyttävällä tavalla. Uhri ja pahoinpitelijä eivät olleet entuudestaan tuttuja keskenään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>