Uutiset

Ylöjärven tapon yrityksestä vangittu yksi tekijä

today16.7.2019

share close

Sisä-Suomen poliisi on tiedottanut jatkavansa Ylöjärvellä tiistaina 9.7.2019 illalla tapahtuneen tapon yrityksenä tutkittavan teon tutkintaa.

Poliisilla oli kiinniotettuna tapahtuman jälkeen kaksi henkilöä, joista vanhempi on vapautettu eikä häntä enää tutkinnassa esiin tulleen perusteella epäillä syyllistyneen tekoon. Toinen henkilö vangittiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja hän on myöntänyt lyöneensä uhria, joka on edelleen tajuttomana eikä poliisi ole päässyt toistaiseksi häntä puhuttamaan.

Poliisi tiedotti aiemmin, että tiistaina 9.7. kello 21.30, Ylöjärven Kaurasmäentieltä löytyi vakavasti pahoinpidelty mies, jonka henkilöllisyys ei ollut selvillä. Uhrin henkilöllisyys selvisi myöhemmin ja hän on 62 -vuotias ylöjärveläinen. Uhri on edelleen tajuttomana ja hänen tilansa on vakava.

Tapahtuneen johdosta otettiin kiinni kaksi miestä, joista nuorempi on tunnustanut pahoinpidelleensä uhrin. Motiivi pahoinpitelylle oli se, että uhri oli hetkeä aiemmin ohikävellessään katsonut epämiellyttävällä tavalla. Uhri ja pahoinpitelijä eivät olleet entuudestaan tuttuja keskenään.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%