Uutiset

Laittomat nuotiopaikat ikävä ilmiö Helvetinjärvellä

Laittomat nuotiopaikat ikävä ilmiö Helvetinjärvellä

Kuva: Helevetinjärven kansallispuisto[/caption]

Helvetinjärven kansallispuisto muistuttaa retkeilijöitä, että nuotion sytyttäminen on sallittua kansallispuistossa vain virallisilla nuotiopaikoilla.

Helvetinjärven kansallispuistossa on löytynyt viime päivinä useita laittomia nuotiopaikkoja, joissa osassa on jopa poltettua lasia. Lisäksi yhdessä laittomassa paikassa on ollut lähellä piti -tilanne, jossa tuli olisi voinut mennä maan alle turpeeseen ja aiheuttaa vaikeasti sammutettavan metsäpalon.

Kansallispuistoissa on vilkkain aika menossa ja väkeä on paljon liikkeellä. Jos retkeilijä haluaa omaa rauhaa luonnossa häntä kehotetaan suuntaamaan jonnekin muualle metsään kuin kansallispuistoihin. Samalla muistutetaan, että tulien tekeminen muualla, kuin virallisella tulipaikalla, vaatii maanomistajan luvan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>