Uutiset

Ylöjärven pahoinpitelyn uhri menehtyi

Ylöjärven pahoinpitelyn uhri menehtyi

Ylöjärvellä tiistaina 9.7.2019 illalla pahoinpidelty mies menehtyi saamiinsa vammoihin tiistaina 16.7. , tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Poliisilla oli kiinniotettuna tapahtuman jälkeen kaksi henkilöä, joista vanhempi on vapautettu eikä häntä enää tutkinnassa esiin tulleen perusteella epäillä syyllistyneen tekoon. Toinen henkilö vangittiin perjantaina 12.7.2019 Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja hän on myöntänyt lyöneensä uhria. Tutkinnassa rikosnimikkeenä on tappo.

Poliisi tiedotti aiemmin, että tiistaina 9.7. kello 21.30, Ylöjärven Kaurasmäentieltä löytyi vakavasti pahoinpidelty mies, jonka henkilöllisyys ei ollut selvillä. Uhrin henkilöllisyys selvisi myöhemmin ja hänet tunnistettiin 62 -vuotiaaksi ylöjärveläiseksi. Uhri oli edelleen tajuttomana ja hänen tilansa oli vakava.

Tapahtuneen johdosta otettiin kiinni kaksi miestä, joista nuorempi on tunnustanut pahoinpidelleensä uhrin. Motiivi pahoinpitelylle oli se, että uhri oli hetkeä aiemmin ohikävellessään katsonut epämiellyttävällä tavalla. Uhri ja pahoinpitelijä eivät olleet entuudestaan tuttuja keskenään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>