Uutiset

Työttömien määrä laskee, Tampere muuta Pirkanmaata heikompi

Työttömien määrä laskee, Tampere muuta Pirkanmaata heikompi

Työttömien työnhakijoiden lukumäärä oli Pirkanmaalla vuoden 2019 kesäkuussa lähes 3 prosenttia alempi kuin vuoden 2018 kesäkuussa. Uusia avoimia työpaikkoja oli lähes 350 kpl enemmän kuin vuotta aiemmin, eli 5 235 kpl. Työttömiä työnhakijoita Pirkanmaalla oli vuoden 2019 kesäkuussa 23 849 henkilöä, laskua vuositasolla yli 700 henkilöllä.

Pirkanmaan työttömyysaste oli kesäkuussa 9,8 prosenttia. Vastaavasti koko maassa työttömyysaste oli keskimäärin 9,7 prosenttia.

Pirkanmaan kunnista kuudessa oli alle seitsemän prosentin työttömyysaste ja alle kahdeksan prosentin työttömyysasteeseen päästiin vielä lisäksi seitsemässä kunnassa. Tampereen työttömyysaste korostuu muihin kuntiin verrattuna oltuaan kesäkuussa 2019 12,0 prosenttia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>