Uutiset

Tuli tuhosi Tampereella päiväkodin

Tuli tuhosi Tampereella päiväkodin

Tampereella Hämeenpuiston pohjoispäässä sijaitsevassa Näsipuiston päiväkodissa syttyi yöllä tulipalo, joka uhkasi levitä myös viereiseen, rakennuksessa kiinniolevaan kerrostaloon. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta klo 2.34. Liekit löivät jo tuolloin läpi päiväkodin kattorakenteista.

Pelastuslaitos evakuoi kerrostalon asukkaat, mutta palo saatiin lopulta rajattua niin, ettei se levinnyt asuntoihin ja henkilövahingoilta vältyttiin. Osa asunnoista kärsi kuitenkin savuvahinkoja. Rakennus on kiinni 12-kerroksisessa asuinkerrostalossa, jossa on 55 asuntoa.

Palon syttymissyystä ei ole vielä varmuutta, mutta päiväkoti on ollut viime viikot remontissa ja palo on mahdollisesti saanut alkunsa kattoremonttiin liittyvistä töistä.

Tulipalon raivauksen ja jälkisammutustöiden vuoksi Hämeenpuiston liikenne pohjoiseen menevillä kaistoilla on jouduttu katkaisemaan pohjoispäässä Näsijärvenkadun ja Hämeenpuiston risteyksessä ja se vaikuttaa aamun liikenteeseen.

Sammutustöissä on ollut osallisena kaikkiaan noin 20 pelastustoimen yksikköä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>