Uutiset

Nokialla ilkivallasta kärsinyt Liukuslahden ranta saatu kuntoon - bajamajat ankkuroidaan jatkossa paikoilleen

Nokialla ilkivallasta kärsinyt Liukuslahden ranta saatu kuntoon - bajamajat ankkuroidaan jatkossa paikoilleen

Ympäristöterveysviranomaisten tutkimustulosten mukaan Nokian Liukuslahden uimarannalla voi taas uida, tiedottaa Nokian kaupunki. Rannalta on otettu perjantaina 26.7. vesinäytteitä, jotka osoittavat, että vesi on uimakelpoista eikä estettä uimarannan käytölle ole.

Perjantaiaamuna havaitun ilkivallanteon jälkeen ranta on siivottu ja likaantunut hiekka vaihdettu uuteen.

-Kaksi liikuntapaikkahoitajaa käytti ilkivallan jälkien korjaamiseen käytännössä yhden täyden työpäivän ja lisäksi tarvittiin päiväksi traktori- sekä autonkuljettajaa. Lisäksi pesuihin käytettiin aikaa, kertoo SUN Radion haastattelema liikuntapaikkojen työnjohtaja Tommi Jokinen Nokian kaupungilta. Aika iso lasku tästä veronmaksajille koituu, ellei tekijää sitten tavoiteta, huokaa Jokinen.

Teosta on tehty rikosilmoitus. Väliaikainen uimakielto asetettiin, koska uimarannan bajamaja oli kaadettu ja ulosteita oli valunut uimarannalle. Bajamaja on sittemmin kiinnitetty kettingillä paikalleen.

Tommi Jokisen haastattelu:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>