Uutiset

Lukáš Dostál käy NHL-leirillä ja palaa Ilvekseen

Lukáš Dostál käy NHL-leirillä ja palaa Ilvekseen

Keväällä 2019 NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa kolmivuotisen sopimuksen tehnyt tšekkimaalivahti Lukáš Dostál osallistuu Anaheimin harjoitusleirille syyskuussa ja palaa sen jälkeen Ilvekseen tulevaksi kaudeksi, tiedottaa Ilves.

Helmikuussa HC Kometa Brnosta lainalle Ilvekseen siirtynyt 19-vuotias Dostál pelasi loppukauden aikana Ilveksessä kymmenen runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,17 ja seitsemän pudotuspeliottelua torjuntaprosentilla 90,73.

– Olin iloinen saadessani tietää, että on mahdollista palata Ilvekseen täksi kaudeksi, sillä tämä on erittäin hyvä askel kehitykseni kannalta. Keskustelimme Anaheimin kanssa jatkosta tehdessäni NHL-sopimuksen, ja hekin näkivät hyvin positiivisena asiana, että palaisin vielä Ilvekseen. He haluavat minun kehittyvän, ja Ilves tarjoaa siihen parhaan mahdollisuuden, kommentoi Dostál.

Dostál on valmennusjohdon käytettävissä jo harjoitusotteluissa, jotka käynnistyvät ensi viikolla 9.-10. elokuuta Hakametsän jäähallissa pelattavalla Decens Tampere Cupilla.

Ilveksen kanssa sopimuksen ovat tehneet maalivahdeista myös Ville Kolppanen ja Eetu Mäkiniemi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>