Uutiset

Tampereen tiistai-illassa rattijuoppoja: Terälahdessa kärysi pakettiauton kuljettaja, Tampereen valtatiellä iäkäs mies

Tampereen tiistai-illassa rattijuoppoja: Terälahdessa kärysi pakettiauton kuljettaja, Tampereen valtatiellä iäkäs mies

Poliisin tiistai-iltaan kuului useampi tapaus liikenteessä Tampereella.
Poliisipartio suoritti iltapäivällä rattijuopumusvalvontaa Tampereella Terälahden alueella. Partio pysäytti ja puhallutti pakettiauton kuljettajan. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan päihtynyt. Tarkkuusalkometri vahvisti asian. Vuonna 1971 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Illalla kymmenen aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Tampereen valtatiellä. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1946 syntynyt ajokiellossa oleva tamperelaismies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin reilun lukeman. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>