Uutiset

Länsi-Teiskossa palaa vanha hirsinen koulurakennus

Länsi-Teiskossa palaa vanha hirsinen koulurakennus

Ylöjärvellä Länsi-Teiskossa palaa puinen vanha koulurakennus. 1890-luvulla valmistunut hirsirakennus oli täyden palon vaiheessa pelastuslaitoksen ensimmäisen yksikön saapuessa kohteeseen. Palo saatiin alkuiltaan mennessä rauhoitettua ja pelastuslaitoksen hallintaan.

Ympäristöä on pelastuslaitoksen mukaan valvottu ja kasteltu mahdollisten heitteiden varalta. Lähistöä on tarkastettu metsäpalovalvontalentokoneen ja pelastuslaitoksen dronen avulla.

Rakennuksessa oli kaksi asuntoa, joista toisessa asuttiin. Asukkaat olivat tilanteen sattuessa poissa kotoa.  Rakennus tuhoutui täysin, eikä sen sisältä saatu pelastettua mitään. Palon syttymissyy ei ole tällä hetkellä selvillä.

Hälytyksen palosta pelastuslaitos sai klo 15.46.

Uutista on täydennetty ja korjattu klo 19.59: Lisätty tieto pelastustöiden etenemisestä ja korjattu aiemmin jutussa ollut kohta, että rakennus olisi ollut tyhjillään. Todellisuudessa rakennuksessa asuttiin.

Klo 20.27: korjattu rakennusvuosi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>