Uutiset

Viime viikonlopun helteiden aikana hukkui kahdeksan henkilöä

today2.8.2019

share close

Heinäkuun helteet houkuttelivat ihmiset vesille ja veden äärelle, joka näkyi vallitettavasti myös tilastoissa ja pelastuslaitosten tehtävien määrässä. Heinäkuun puolivälin jälkeen sää alkoi vähitellen lämmetä ja kuukauden viimeisenä viikonloppuna lämpötila nousi jopa poikkeuksellisen korkeaksi. Viikonlopun helle näkyi myös hukkumistilastoissa, sillä viikonlopun aikana (26.-28.7.) hukkui kahdeksan ihmistä.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) keräämien ennakkotietojen mukaan heinäkuussa hukkui 20 ihmistä. Hukkumisista 10 sattui uidessa, kaksi vesiliikenteessä ja lopuissa kahdeksassa tapahtumien kulku ei ole selvillä. Tammi-heinäkuun aikana on ennakkotilastojen mukaan hukkunut 64 ihmistä. SUH:n mukaan huolestuttavaa on, että kesän aikana on hukkunut poikkeuksellisen monta lasta. Alle 15 -vuotiaita lapsia on hukkunut kuusi toukokuun lopusta tähän päivään.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%