Uutiset

Classicin, Ilveksen ja Manse PP:n pelaajat saattavat pieniä koululaisia suojateiden yli

Classicin, Ilveksen ja Manse PP:n pelaajat saattavat pieniä koululaisia suojateiden yli

Vakuutusyhtiö LähiTapiola jatkaa Turvallinen suojatie –tempauksellaan alkuvuonna käynnistynyttä suojatie-kampanjaa. Kohteiksi on valittu koulujen läheisyydessä olevia suojateitä. Tempaus järjestetään Pirkanmaalla kymmenen koulun läheisyydessä koulujen aloitusaamuna torstaina 8.8.

Turvallinen suojatie -tempauksessa LähiTapiola Pirkanmaan henkilökunta jalkautuu yhdessä yhteistyöurheiluseurojen kanssa koulujen lähistöllä oleville suojateille ja vaarallisille risteysalueille ohjaamaan pieniä koululaisia ylittämään tietä turvallisesti. Mukana on pelaajia Manse PP Edustuksesta, Salibandy Club Classicista, Ilves Hockey:sta ja Ilves Edustuksesta.

Tampereella LähiTapiola Pirkanmaan elämänturvaajat turvaavat kouluteitä Annalan koululla, Kaukajärven koululla, Kaarilan koululla, Tesoman koululla, Wiwi Lönnin koululla ja Juhannuskylän koululla.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>