Uutiset

Tampereen järvistä löydetyt ammukset poistettu - molemmissa oli räjähdysainetta

Tampereen järvistä löydetyt ammukset poistettu - molemmissa oli räjähdysainetta

Puolustusvoimien sukeltajat ovat saaneet tiistaina poistettua sekä Tampereen Lapinniemen edustalta että Pyynikiltä Pyhäjärvestä kranaatinheittimen ammukset, joissa molemmissa oli räjähdysainetta. Ammuksista ilmoittivat harrastajasukeltajat. Alueet ovat nyt poliisin mukaan normaalisti käytössä ja turvallisia.

Poliisi pyysi  ammuksien poistoon virka-apua puolustusvoimilta ja osa alueesta eristettiin töiden ajaksi turvallisuuden varmistamiseksi. Poliisi muistuttaa , että jos löytää rajähteeksi epäilemänsä esineen, siihen ei saa koskea. Tällaisesta löydöksestä tulee ilmoittaa poliisille.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>