Uutiset

Koululaiset aloittivat taas taipaleensa - varovaisuutta liikenteeseen

Koululaiset aloittivat taas taipaleensa - varovaisuutta liikenteeseen

Koulunkäynti alkaa useimmissa peruskouluissa ja lukioissa tänään. Koulutielle lähdetään esimerkiksi Tampereella, jossa peruskoulussa on esikoululaiset mukaan luettuna parikymmentätuhatta. Lukuvuodessa on 190 työpäivää. Kouluvuosi päättyy 30. toukokuuta 2020.

Liikkeellä on ny paljon liikenteeseen harjaantumattomia tienkäyttäjiä, joten autoilijoiden ja pyöräilijoiden liikkumiseen toivotaan äärimmäistä varovaisuutta.

Vakuutusyhtiö LähiTapiola jatkaa Turvallinen suojatie –tempauksellaan alkuvuonna käynnistynyttä suojatie-kampanjaa. Tempaus järjestetään Pirkanmaalla kymmenen koulun läheisyydessä koulujen aloitusaamuna tänään. Vakuutusyhtiön henkilökunta jalkautuu yhdessä yhteistyöurheiluseurojen kanssa useiden koulujen lähistöllä oleville suojateille ja vaarallisille risteysalueille ohjaamaan pieniä koululaisia ylittämään tietä turvallisesti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>