Uutiset

Juha Tapio ja muut huippuesiintyjät Pitkäniemen Ylisfestareilla lauantaina

Juha Tapio ja muut huippuesiintyjät Pitkäniemen Ylisfestareilla lauantaina

Juha Tapio, Ellinoora ja Tuure Boelius tähdittävät 20-vuotisjuhlaansa viettäviä Ylisfestareita lauantaina 17.8. Nokian Pitkäniemessä.

Koko perheen päihteettömässä kesätapahtumassa esiintyvät myös Hevisaurus ja Rags. Tapahtuman juontaa Sami Hintsanen. Juhlavuoden kunniaksi yleisön joukossa kulkee Riesa-Pelle, joka hauskuuttaa yleisöä ja loihtii yllätyksiä. Ylisfestareilla on myös kaverikoiria, poniratsastusta, pomppulinna, seikkailurata, kasvomaalausta sekä käsityöläis- ja basaarikuja myyntikojuineen.

Ylisfestarit syntyivät aikanaan kansainvälisen idean pohjalta. Kehitysvammahuollon asiantuntijat näkivät Tanskassa kehitysvammaisille asiakkaille suunnatun musiikkitapahtuman, johon alueen asukkaat ostivat lippuja päästäkseen mukaan. Laitoksissa tai asuntoloissa asuvien asiakkaiden ja muiden asukkaiden yhdistäminen on ollut kantava idea myös Ylisille perustetulla festivaaleilla, ja vuosien saatossa tapahtumasta onkin muodostunut alueelle koko perheen turvallinen kesäfestari. Erityisesti tapahtuman päihteettömyys erottaa festarit muista tapahtumista.

Pitkäniemen puisto on todettu tapahtumalle hyvin toimivaksi paikaksi, joskin Pitkäniemeen kannattaa saapua lauantaina julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtuman aikana kulkee lisäbusseja Tampereen Keskustorin ja Pitkäniemen välillä.

Nyt  20. kerran järjestettävät festivaalit pidettiin alkuvuosinaan Ylöjärven Ylisillä. Klo 10 alkavasta tapahtumasta vastaa Tampereen yliopistollinen sairaala.

 

Liput Ylisfestareille maksavat aikuisilta 22 euroa ja 3-11 -vuotiailta lapsilta 12 euroa.

Tämän vuoden Ylisfestareilla esiintyvät lauantaina 17.8.
Rags klo 11
Tuure Boelius klo 12
Hevisaurus klo 13.30
Ellinoora klo 15.15
Juha Tapio klo 17

Lisätietoa tapahtumasta: www.tays.fi/ylisfestarit

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>