Uutiset

Tampereen Teatterikesässä arvion mukaan lähes 90 000 kävijää

Tampereen Teatterikesässä arvion mukaan lähes 90 000 kävijää

Pohjoismaiden suurin teatterifestivaali Tampereen Teatterikesä saavutti katsojatavoitteensa kooten viime viikolla arvionsa mukaan lähes 90 000 kävijää. Luvussa ovat mukana kaikki festivaalin ohjelmistot ja tapahtumat, kuten Tapahtumien yö. Pääohjelmiston maksulliset esitykset keräsivät yhteensä 8 461 katsojaa. Ohjelmistossa nähtiin 37 näytöstä, joista loppuunmyytyjä oli 14. Teatterikesä järjestettiin maanantaista sunnuntaihin, 5.–11. elokuuta. Tampereen Teatterikesä järjestetään seuraavan kerran 3.–9. elokuuta 2020.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>