Uutiset

Särkänniemen huvilaitteisiin suosikkipelaajan kanssa? Ilves-päivä kokoaa pelaajat ja kannattajat yhteen

Särkänniemen huvilaitteisiin suosikkipelaajan kanssa? Ilves-päivä kokoaa pelaajat ja kannattajat yhteen

Ilves-päivää vietetään Särkänniemessä keskiviikkona 21. elokuuta. Ilveksen edustusjoukkueiden pelaajat toimivat fanien laitekavereina ja luvassa on siis myös kaverikuvia ja nimikirjoituksia. Mukana ovat myös naisten jääkiekon ja jalkapallon liigajoukkueet, miesten ja naisten Futsal-liigan joukkueet, sekä ringetten edustusjoukkue.

Viime vuonna tapahtumaan osallistui 10800 Ilves-fania. Tapahtumaan myydään fanirannekkeita ennakkoon viidellätoista eurolla 20.8 saakka. Huvipuiston portilta Ilves-päivänä voi lipun ostaa 20 eurolla.

Vuoden 2019 RadioGaalassa parhaaksi paikalliseksi radio-ohjelmaksi valittu FUN Tampereen Kiekko julkaisee tapahtumassa kokonaisuudessaan tämän vuoden koko kiekkotiiminsä. Aiemmin jo  tiedotettiin, että Mikko Aaltonen palaa vuoden tauon jälkeen pääselostajaksi.

Myös tulevalla liigakaudella kaikki Ilveksen ottelut selostava FUN Tampere tekee suoraa lähetystä Särkänniemestä kello 16 eteenpäin. Myös uusi Henkan ja Raimo "Raipe" Helmisen kappale kuullaan FUN Tampereen lähetyksessä ensisoitossa.

Ilves-päivän ohjelma:

16.30 Dj Juissi aloittaa
17.00 Ilves-päivän avaus, tapahtuman juontaa Lasse Toiva
- Edustusjoukkueiden esittely
17.30 Yksi Rakkaus Yksi Seura. Tervetuloa viettämään keltavihreää Ilves-päivää, Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio
17.45 Radio Fun Tampereen kiekkotiimi esittäytyy
18.00 Henkka feat. Raipe – Oletko kuullut kun Raipe räppää?

Sekä Radio SUN että FUN Tampere ovat osa tamperelaista Radio SUN Oy:tä. FUN Tampere on selostanut Ilveksen kaikki liigaottelut syksystä 2015 alkaen.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>