Uutiset

Tohlopinrannan teollisuusalue muuttuu asuinalueeksi

Tohlopinrannan teollisuusalue muuttuu asuinalueeksi

Tampereen Epilänharjun kaupunginosassa sijaitseva Tohlopinrannan teollisuusalue on muuttumassa asuinalueeksi. Asemakaavan muutos koskee Tohloppijärven rannassa sijaitsevaa entistä Abloyn tehtaan aluetta lähiympäristöineen. Asemakaavan luonnoksessa on suunniteltu alueelle kotia jopa 1000 asukkaalle. Tohlopinrantaan on luonnosteltu 15:ttä kerrostaloa, joiden korkeudet vaihtelevat viidestä yhdeksään kerrokseen.

Asemakaavalla muodostetaan asuinkerrostalojen korttelialue, teollisuusrakennusten korttelialue, katualuetta, liikennealuetta, virkistysaluetta, suojaviheraluetta ja vesialuetta.

Asemakaavoituksesta järjestetään yleisötilaisuus torstaina 29.8.2019 kello 16.30 alkaen Tesoman hyvinvointikeskuksen monitoimitila Lystissä, osoitteessa Tesomankatu 4 A. Asemakaavan valmisteluaineisto on nähtävillä kaupungin Palvelupiste Frenckellissä sekä kaupungin verkkosivuilla ja siitä voi jättää mielipiteitä 5.9.2019.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>