Uutiset

Mitkä ovat Kankaanpään kauneimmat ja rumimmat rakennukset – kerro se kaupunginmuseolle

Mitkä ovat Kankaanpään kauneimmat ja rumimmat rakennukset – kerro se kaupunginmuseolle

Kankaanpään kaupunginmuseo kyselee  Kankaanpään kaupungin torilla torstaina 21.8.2019 klo 9–12 Hörhiäisviikon kävijöiden näkemystä siitä, mikä on Kankaanpään kaunein ja rumin rakennus. Asiaan voi ottaa kantaa myös Kankaanpään kaupunginmuseon Facebook-sivuilla sekä muissa tapahtumissa. Kankaanpään kaupunginmuseo kerää kyselyllä talteen aikalaiskäsityksiä siitä, miten esteettiseksi rakennettu elinympäristö koetaan.

 

Kysely on leikkimielinen aloitus museon ensi vuoden näyttelyyn, jonka keskiössä on arkkitehtuuri. Torilla on myös katseltavana kuva-aineistoa kankaanpääläisistä rakennuksista museon kuvakokoelmista.

 

Museo on kiinnostunut myös asuinrakennuksista. Jos oma tai naapurisi koti on mielestäsi kaupungin kaunein tai muuten merkittävä, niin siitä kannattaa tulla kertomaan museon väelle.

Kankaanpään kaupunginmuseon väki on paikalla seuraavissa tapahtumissa:

ma 19.8. klo 14 ja 17 yleisöopastukset Kaupoilla Kankaanpäässä -näyttelyyn. Museon sisäänpääsymaksu 2/1 €.

ti 20.8. klo 19–20 Musiikkiopiston iltasoitto museon taideosastolla. Näyttelyn sisäänpääsymaksu 2/1 €.

ke 21.8. klo 18–21 Kirjaston takapihatanssit. Tapahtuman järjestävätkaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, musiikkiopisto, kaupungin kulttuuripalvelut sekä Petäjä-opisto. Vapaa pääsy.

to 21.8. klo 9–11 Kaupunginmuseon kuva-arkiston valokuvia rakennuksista esillä torilla.

to 21.8. klo 14–18 Wanhat valokuvat Kankaanpään taidekoulun auditoriossa, vetäjänä museoamanuenssi Anu Forss. Vapaa pääsy.

to 21.8. klo 18–20 Niinisalon kyläyhdistyksen laavuilta museon pihapiirissä. Tapahtuman ajan museon näyttelyihin on vapaa pääsy. Yhteistyössä Niinisalon kyläyhdistys ry. ja Kankaanpään kaupunginmuseo.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>