Uutiset

Hukkasen kalatehtaan tulipalo alkoi laajennusosan hitsaustöistä

today16.8.2019

share close

Pelastuslaitos sai perjantaina klo 10.39 ilmoituksen suuresta rakennuspalosta Sastamalaan Hukkasentielle.  Hukkasen kalatehtaan laajennusosassa syttynyt palo saatiin hallintaan henkilökunnan toimesta. Pelastuslaitoksen mukaan laajennusosassa oli tehty sadevesiviemärin hitsaustöitä ja hetkeä myöhemmin oli havaittu viemäriputken palavan. Paloa oli alettu sammuttaa, mutta savua ehti tulla useasta katon viemäriaukosta.

Kohteena oleva rakennus on noin 5800 neliön suuruinen ja tehokkaan alkusammutuksen ansiota on, että palo ei päässyt leviämään varsinaisiin kattorakenteisiin. Yhdeksän henkilöä altistui tilanteen alkuvaiheessa savukaasuille, mutta ketään ei tarvinnut viedä jatkohoitoon. Palokunta varmisti tilanteen ja rakenteet lämpökameralla.

 

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%