Uutiset

Hukkasen kalatehtaan tulipalo alkoi laajennusosan hitsaustöistä

Hukkasen kalatehtaan tulipalo alkoi laajennusosan hitsaustöistä

Pelastuslaitos sai perjantaina klo 10.39 ilmoituksen suuresta rakennuspalosta Sastamalaan Hukkasentielle.  Hukkasen kalatehtaan laajennusosassa syttynyt palo saatiin hallintaan henkilökunnan toimesta. Pelastuslaitoksen mukaan laajennusosassa oli tehty sadevesiviemärin hitsaustöitä ja hetkeä myöhemmin oli havaittu viemäriputken palavan. Paloa oli alettu sammuttaa, mutta savua ehti tulla useasta katon viemäriaukosta.

Kohteena oleva rakennus on noin 5800 neliön suuruinen ja tehokkaan alkusammutuksen ansiota on, että palo ei päässyt leviämään varsinaisiin kattorakenteisiin. Yhdeksän henkilöä altistui tilanteen alkuvaiheessa savukaasuille, mutta ketään ei tarvinnut viedä jatkohoitoon. Palokunta varmisti tilanteen ja rakenteet lämpökameralla.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>