Iso nuorisojoukko pyrki väkisin sisään aitojen ohi Ratinaan, poliisilla ja järjestyksenvalvojilla riitti tehtäviä Blockfestin aikana

Poliisilla riitti paljon tehtävää viikonloppuna Pirkanmaalla. Suurimman huomion sai Tampereen Ratinassa järjestetty kaksipäiväinen Blockfest tapahtuma. Lukuisat hälytystehtävät sekä häiriökäyttäytymiset työllistivät poliisia festivaalialueen läheisyydessä ja kaupungin keskustassa.

Valvonnan seurauksena kirjattiin lukuisia rikosilmoituksia epäillyistä huumausainerikoksista ja huumausaineen käyttörikoksista. Tutkittavaksi on tullut myös lieviä pahoinpitelyitä.

Ratinan festivaalialueen ulkopuolella poliisia työllisti noin 80 nuoren joukko, jotka yrittivät pyrkiä ilman sisäänpääsylippua väkisin festivaalialueelle aitojen ja järjestyksenvalvojien ohi. Järjestyksenvalvojat saivat estetty joukon aikeet, mutta yritysten yhteydessä poliisi joutui puuttumaan ryntäilijöiden aiheuttamiin järjestyshäiriöihin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>