Uutiset

Tampereen levoton viikonloppu: puukotus ja ampumavälikohtaus

Tampereen levoton viikonloppu: puukotus ja ampumavälikohtaus

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Tampereella sunnuntaina aamuyöllä tapahtuneiden kahden henkirikoksen yrityksen tutkintaa. Ensimmäinen tapahtui Hatanpään valtatien ja Suvantokadun risteyksen tienoilla noin klo 01.20. Paikalla lyötiin vuonna 2001 syntynyttä miestä kerran teräaseella vatsaan ja aiheutettiin hengenvaaralliset vammat. Epäiltyä etsitään. Hän on 1996 syntynyt Pirkanmaalainen mies.

Toinen tapahtui Hatanpäänvaltatiellä lähellä Hotelli Ilveksen ajoluiskaa noin klo 04 50. Paikalla oli satoja henkilöitä ja jonkinlaisen tappelun seurauksena yhtä vuonna 1998 syntynyttä miestä ammuttiin käsiasella vartaloon ja aiheutettiin hengenvaaralliset vammat. Teosta on otettu kiinni yksi henkilö. Toista epäiltyä etsitään. Hän on 1995 syntynyt Britannian kansalainen. Asiaan liityy pahoinpitely, ampuma-aserikos ja vaaran aiheuttaminen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>