Uutissuomalainen: Haamuhoitajista ei tutkintapyyntöjä poliisille

Sosiaali- ja terveydenhuollossa esiinnousseita haamuhoitajatapauksia ei ole viety poliisille, kertoo Uutissuomalainen. Sen mukaan Valvira eivätkä aluehallintovirastot ole tehneet haamuhoitajatapauksista poliisille tutkintapyyntöjä.

Viranomaiset tulkitsevat, etteivät esiinnousseet tapaukset ole täyttäneet mahdollisen rikosnimikkeen tunnusmerkistöä. Haamuhoitajilla tarkoitetaan työvuorolistoihin merkittyjä henkilöitä, jotka eivät todellisuudessa tee työvuoroa.

Asiasta on keskusteltu paljon sen jälkeen, kun vanhustenhoidon laiminlyönneistä nousi kohu alkuvuodesta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>