Uutiset

Jukka Raitanen on kuollut

Jukka Raitanen on kuollut

Muusikko Jukka Raitanen on kuollut 72 vuoden iässä kotonaan Lappeenrannan Lauritsalassa. 70-luvulla suurinta suosiotaan nauttinut Raitanen ponnahti kuuluisuuteen Vangin toive -levytyksensä myötä vuonna 1976. Raitasen suosiota vauhditti myös muusikon esiintyminen Konnunsuon vankilassa kuvatussa tv-dokumentissa.

Raitanen muistetaan myös muista levytyksistään, kuten "Lemmenjoen tie", "Miksi lyötyä miestä näin lyöt"  ja "Vapaa oon".

Pitkään sairastaneen Raitasen löysi tiistaina menehtyneenä kotoaan laulajan sisar, kertoo yksin asuneen muusikon kuolemasta ensimmäisenä uutisoinut Iltalehti.

Lue lisää aiheesta:

 • Rydis

  Mies myi timanttia levyillään silloin kun määrät olivat vielä kovia, ja ei minään bulkkimyyntinä.
  Miksei tästä puhuta/kirjoiteta mitään. Sävelsi/sanoitti itse paljon kappaleita joista tuli hittejä, mutta aina vain se vangin toive...ERITTÄIN aliarvostettu muusikkona. Ihmisenä lempeä ja tosi ystävällinen.
  kenellään ei ole ollut/ole niin hienoa ja pehmeätä ääntä kuin jukalla.

  Vastaa
 • Tuula Virtanen

  Itselläni on ollut ja on tuo samainen ajatus Raitasen Jukasta kuin Rydiksellä.Raitasella upea ääni ja koskettavat tulkinnat lauluissaan,sanoineen kaikkineen.Kiitos ja syvä kumarrus sinne yläilmoihin,Jukka!Laulusi ja muistosi elää aina. (nimimerkillä Virtanen)

  Vastaa
 • Tuula Virtanen

  Itselläni on ollut ja on tuo samainen ajatus Raitasen Jukasta kuin Rydiksellä.Raitasella upea ääni ja koskettavat tulkinnat lauluissaan,sanoineen kaikkineen.Kiitos ja syvä kumarrus sinne yläilmoihin,Jukka!Laulusi ja muistosi elää aina.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>