Ihanat naiset rannalla Pyynikin kesäteatterissa 2020

Pyynikin kesäteatterissa nähdään ensi kesänä uusi sovitus näytelmästä Ihanat naiset rannalla. Monika Fagerholmin vuonna 1994 julkaistuun samannimiseen kirjaan perustuvan teoksen dramatisoi Elisa Salo ja ohjaa Tommi Kainulainen.  1960-luvulle sijoittuva tarina kertoo kahden perheen ystävystymisestä saariston idyllisessä kesäparatiisissa. Teoksen muu taiteellinen työryhmä ja näyttelijäkiinnitykset julkaistaan syksyn aikana.  Pyynikin kesäteatterissa nähdään kesällä 2020 myös Suomen Kiertueteatterin ja Pyynikin kesäteatterin yhteistuotantona toteutettava koko perheen näytelmä, joka julkaistaan lokakuussa 2019.

Yksi kommentti

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>