Uutiset

Putkirikko Puutarhakadulla vie bussit poikkeusreitille

Putkirikko Puutarhakadulla vie bussit poikkeusreitille

Tampereen Puutarhakatua tavallisesti liikennöivät bussit ajavat Hämeenpuistoon tällä hetkellä Satakunnankadun kautta. Tilanne johtuu Puutarhakadulla tapahtuneesta putkirikosta. Poikkeusreitin pysäkit eivät ole kiertävien linjojen käytössä.

Metson pysäkit eivät ole klo 19 alkaen käytössä, joten Pirkankadulle Hämeenpuistosta tavallisesti kääntyvät bussit, jatkavat tarvittaessa Satakunnankadulta suoraan Kortelahdenkadulle. Normaalireitille palataan Tampereen seudun joukkoliikenteen mukaan perjantaiaamuun klo 7 mennessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>