Uutiset

Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäkysely: keskivertoyksinyrittäjä työskentelee palvelualalla ja hakee kasvua

Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäkysely: keskivertoyksinyrittäjä työskentelee palvelualalla ja hakee kasvua

Nuoret yksinyrittäjät hakevat voimakasta kasvua, kertoo Suomen Yrittäjien tuore yksinyrittäjäkysely.

Suomalainen keskivertoyksinyrittäjä on palvelualalla toimiva korkeakoulutettu toiminimiyrittäjä, joka ansaitsee korkeintaan 2000 euroa kuukaudessa, mutta hakee kasvua. Työviikko on yli 40 tuntinen ja lomaa pari viikkoa vuodessa.

Noin joka neljäs kaikista vastanneista kertoo tekevänsä töitä keskimäärin yli 50 tuntia viikossa. Jaksamisessa yksinyrittäjät jakautuvat kahtia. 47 prosenttia vastasi, että jaksamisen haasteita ei ole ollut missään vaiheessa. Hieman yli puolet puolestaan kokeneensa jaksamisen haasteita. Yksinyrittäjät hakevat apua jaksamiseen eniten läheisiltään ja yrittäjäkollegoilta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>