Uutiset

Tampereen Kannen areenan peruskivi muurataan 5.9.

Tampereen Kannen areenan peruskivi muurataan 5.9.

Tampereen Kannen areenan peruskivi muurataan 5. syyskuuta. Areenan rakennustyöt ovat juuri käynnistyneet kannella, ja ensimmäiset näkyvät rakenteet alkavat nousta syyskuussa. Areenan liiketoiminnasta vastaava toimitusjohtaja julkistetaan myöhemmin tänä syksynä. Vapaa-ajan elämykset, palvelut ja asumisen ainutlaatuisella tavalla yhdistävä elämysalue Tampereen Kansi valmistuu Tampereen keskustaan vuonna 2021.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>