Uutiset

Poliisia Säynätsalossa ampunut ja päähän potkinut on pidätetty - tapausta tutkitaan murhan yrityksenä

Poliisia Säynätsalossa ampunut ja päähän potkinut on pidätetty - tapausta tutkitaan murhan yrityksenä

Esitutkinta Jyväskylän Säynätsalossa 24.8.2019 aamulla tapahtuneen ampumistilanteen osalta on edennyt, tiedottaa poliisi. Tilanteessa ilma-aseesta kasvo-osuman saaneen poliisin ja kasvoihin potkuosuman saaneen poliisin vammat eivät ole vaatineet sairaalahoitoa.

Rikoksesta epäilty henkilö on sairaalassa tehtyjen hoitotoimenpiteiden jälkeen otettu kiinni ja pidätetty. Rikoksesta epäiltyä henkilöä on kuulusteltu viikonlopun ja tämän päivän aikana. Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla.

Poliisin saapuessa paikalle klo 05 aikaan kohdehenkilö ampui poliisia kohti kaasutoimisella ilma-aseella useita laukauksia.

Ampuja otettiin paikalta kiinni. Kiinniottotilanteessa ampuja potkaisi poliisia kasvoihin. Keski-suomalaista vuonna 1998 syntynyttä miestä epäillään murhan yrityksestä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>