Uutiset

Marika Hyvärinen Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien ja SUN Radion myyntijohtajaksi

Marika Hyvärinen Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien ja SUN Radion myyntijohtajaksi

Marika Hyvärinen on Radio SUN Oy:n ja Pirkanmaan Lehtitalon uusi myyntijohtaja.[/caption]

Marika Hyvärinen on valittu Pirkanmaan Lehtitalon ja Radio SUN Oy:n myyntijohtajaksi 19.8.2019 alkaen. Uusi myyntijohtaja vahvistaa konsernin myyntiorganisaatiota, joka toimii neljässä paikallislehdessä ja kahdella radiokanavalla.

Tarkoituksena on tuoda Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtiä ja samassa omistuksessa olevaa SUN Radiota lähemmäksi toisiaan erityisesti myynnin johdon kannalta. Lehtien ja radion tiivistyvä yhteistyö tuo mukanaan mainostajille uusia tuotepaketteja, joissa lehti-, radio- ja digimainonnan mahdollisuudet kohtaavat. Yhteensä Pirkanmaan Lehtitalon neljä paikallislehteä sekä radiokanavat SUN ja FUN tavoittavat viikoittain jopa 200 000 ihmistä eri kanavissa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme monimediallista mainontaa printissä, verkossa ja radiossa. Samalla myyntiorganisaatiomme voimistuu entisestään, kertoo toimitusjohtaja Olli Sirén.

Marika Hyvärinen on työskennellyt myynnin parissa jo yli 20 vuotta, viimeisimpänä Aamulehdessä myynnin esimiestehtävissä.

– Olen innolla mukana tässä muuntuvassa mediaympäristössä, jossa näen paljon uusia mahdollisuuksia. On hienoa päästä hyödyntämään Pirkanmaan Lehtitalon ketteryyttä ja monipuolisuutta. Yhteistyö myyjien ja asiakkaiden kanssa on minulle todella antoisaa, ja se haastaa itseäni uudistumaan omassa tekemisessäni joka päivä, kuvailee myyntijohtaja Marika Hyvärinen.

Pirkanmaan Lehtitalo julkaisee Tampereen ympäryskunnissa neljää paikallislehteä: Akaan Seutua, Lempäälän-Vesilahden Sanomia, Sydän-Hämeen Lehteä ja Ylöjärven Uutisia. Radio SUN Oy:n radiokanavia ovat Radio SUN ja FUN Tampere. Pirkanmaan Lehtitalo on Radio SUN Oy:n pääomistaja. Pirkanmaan Lehtitalo on pääomistaja myös Mall Voice Oy:ssä, joka tarjoaa äänimaailmat ja äänimainokset lähes kaikkiin Suomen kauppakeskuksiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>