Uutiset

Marika Hyvärinen Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien ja SUN Radion myyntijohtajaksi

today27.8.2019

share close

Marika Hyvärinen on Radio SUN Oy:n ja Pirkanmaan Lehtitalon uusi myyntijohtaja.[/caption]

Marika Hyvärinen on valittu Pirkanmaan Lehtitalon ja Radio SUN Oy:n myyntijohtajaksi 19.8.2019 alkaen. Uusi myyntijohtaja vahvistaa konsernin myyntiorganisaatiota, joka toimii neljässä paikallislehdessä ja kahdella radiokanavalla.

Tarkoituksena on tuoda Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtiä ja samassa omistuksessa olevaa SUN Radiota lähemmäksi toisiaan erityisesti myynnin johdon kannalta. Lehtien ja radion tiivistyvä yhteistyö tuo mukanaan mainostajille uusia tuotepaketteja, joissa lehti-, radio- ja digimainonnan mahdollisuudet kohtaavat. Yhteensä Pirkanmaan Lehtitalon neljä paikallislehteä sekä radiokanavat SUN ja FUN tavoittavat viikoittain jopa 200 000 ihmistä eri kanavissa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme monimediallista mainontaa printissä, verkossa ja radiossa. Samalla myyntiorganisaatiomme voimistuu entisestään, kertoo toimitusjohtaja Olli Sirén.

Marika Hyvärinen on työskennellyt myynnin parissa jo yli 20 vuotta, viimeisimpänä Aamulehdessä myynnin esimiestehtävissä.

– Olen innolla mukana tässä muuntuvassa mediaympäristössä, jossa näen paljon uusia mahdollisuuksia. On hienoa päästä hyödyntämään Pirkanmaan Lehtitalon ketteryyttä ja monipuolisuutta. Yhteistyö myyjien ja asiakkaiden kanssa on minulle todella antoisaa, ja se haastaa itseäni uudistumaan omassa tekemisessäni joka päivä, kuvailee myyntijohtaja Marika Hyvärinen.

Pirkanmaan Lehtitalo julkaisee Tampereen ympäryskunnissa neljää paikallislehteä: Akaan Seutua, Lempäälän-Vesilahden Sanomia, Sydän-Hämeen Lehteä ja Ylöjärven Uutisia. Radio SUN Oy:n radiokanavia ovat Radio SUN ja FUN Tampere. Pirkanmaan Lehtitalo on Radio SUN Oy:n pääomistaja. Pirkanmaan Lehtitalo on pääomistaja myös Mall Voice Oy:ssä, joka tarjoaa äänimaailmat ja äänimainokset lähes kaikkiin Suomen kauppakeskuksiin.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%