Uutiset

Valtteri Kujansuu SUN Radion ja FUN Tampereen ohjelmapäälliköksi

today27.8.2019

share close

Valtteri Kujansuu on SUN Radion ja FUN Tampereen uusi ohjelmapäällikkö.[/caption]

Valtteri Kujansuu on nimitetty Radio SUN Oy:n ohjelmapäälliköksi 19.8.2019 alkaen. Uuden ohjelmapäällikön tehtävänä on kehittää yhtiön kahden kanavan SUN Radion ja FUN Tampereen sisältöjä erityisesti paikallisesta näkökulmasta. Kujansuu vastaa myös kanavien musiikkiprofiileista.

SUN Radion tavoitteena on olla entistä paikallisempi radiokanava ja pirkanmaalaisten suosikki. Ainutlaatuista paikallista sisältöään kehittää myös FUN Tampere erityisesti Ilves-yhteistyön ja jääkiekkosisältöjen muodossa. Paikallisuus tarkoittaa kummallekin kanavalle sekä juurien tuntemista että myös uusien tuulien tunnistamista, joita kasvavassa maakunnassa riittää. Myös musiikissa paikalliset värit tulevat vahvasti kanavaprofiilien mukaisesti esiin, monipuolisuutta unohtamatta.

Pirkanmaalla kuuluva SUN Radio ja Tampereella kuuluva FUN Tampere alkavat samalla tehdä entistä tiiviimpää sisältöyhteistyötä pääomistajansa Pirkanmaan Lehtitalon paikallislehtien kanssa. Pirkanmaan Lehtitalo julkaisee neljää paikallislehteä Tampereen ympäryskunnissa.

Valtteri Kujansuu on Sun Radion pitkäaikainen juontaja ja hän on toiminut myös FUN Tampereen palkitussa kiekkotiimissä alusta lähtien (2015), viimeksi vastaavana tuottajana. Aiemmin Kujansuu on toiminut muun muassa esiintymisalan yrittäjänä.

– Unelmatyöhän tämä on, liioittelematta! Olen saanut tehdä vuosien varrella molempien kanaviemme kaikkia vakiohjelmia, ja nyt on aika soveltaa kirkastuneita visioita kokonaisvaltaisesti käytäntöön. Jo lähiaikoina tarjoamme ohjelmapuolella jotain täysin tuoretta. Konsernin kanssa tiivistyvä yhteistyö tarjoaa kaikkien kuuntelijoidemme, uusien ja vanhojen, palvelemiseen poikkeukselliset mahdollisuudet, kertoo Valtteri Kujansuu.

Radio SUN Oy:n radiokanavia ovat SUN Radio ja FUN Tampere. Pirkanmaan Lehtitalo julkaisee Pirkanmaalla neljää paikallislehteä: Akaan Seutua, Lempäälän-Vesilahden Sanomia, Sydän-Hämeen Lehteä ja Ylöjärven Uutisia. Pirkanmaan Lehtitalo on pääomistaja Radio SUN Oy:ssä sekä myös Mall Voice Oy:ssä, joka tarjoaa äänimaailmat ja äänimainokset lähes kaikkiin Suomen kauppakeskuksiin.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%