Uutiset

Lisää junavuoroja Akaaseen joulukuussa

Lisää junavuoroja Akaaseen joulukuussa

Raideliikenteeseen saadaan lisää Akaata koskevia vuoroja, kun lähijunapilotti käynnistyy joulukuussa, tiedottaa Akaan kaupunki. Tampereen ja Akaan välillä alkaa kulkea yhdeksän uutta lähijunavuoroa. Ne palvelevat erityisesti työ- ja opiskelumatkustamista. Lähijunat pysähtyvät sekä Toijalan että Viialan asemilla. Akaalaisten iloksi myöhäiseen iltaan saadaan noin klo 23 Tampereelta lähtevä uusi lisävuoro.

VR:n mukaan uusien aikataulujen mukaiset vuorot alkavat kulkea 15.12.2019. Aikataulut julkaistaan ja liput tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä.

Pilotti on osa VR:n ja Liikenne- ja viestintäministeriön vuodelle 2020 sopimaa uutta osto- ja velvoiteliikennekokonaisuutta.

Lisäksi VR tuo pääradalle joka arkipäivä neljä uutta vuoroa Tampereelta Helsinkiin ja kolme uutta vuoroa toiseen suuntaan. VR:n mukaan osa uusista Tampere-Helsinki-välin vuoroista tulee pysähtymään Toijalassa. Tarkemmat aikataulut uusista vuoroista julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>