Uutiset

Kuhmoinen liittyy Pirkanmaahan

Kuhmoinen liittyy Pirkanmaahan

Pirkanmaa saa uuden kunnan vuoden 2021 alussa, kun Keski-Suomeen kuuluva Kuhmoinen siirtyy osaksi Pirkanmaata. Valtioneuvosto päätti kuntien maakuntavaihdoksista torstaina. Kuhmoinen on vanha hämäläinen pitäjä, joka vuoteen 1974 saakka kuului silloiseen Hämeen pohjoiseen vaalipiiriin. Kuhmoinen on aktiivisesti viime vuosina hakenut maakuntavaihdosta Pirkanmaalle perustellen vaihdosta kuulumisellaan Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin sekä toimivilla asiointi-, työssäkäynti- ja liikenneyhteyksillä Tampereen suuntaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>