Uutiset

Veljekset vangittu Porvoon ja Pirkanmaan murhan yrityksiin liittyen

Veljekset vangittu Porvoon ja Pirkanmaan murhan yrityksiin liittyen

Viime viikonlopun Porvoon ammuskelusta epäillyt ruotsalaiset miehet on vangittu tänään Itä-uudenmaan käräjäoikeudessa Vantaalla. Miehet ovat veljeksiä ja  vanhemmalla heistä on myös Suomen kansalaisuus. Veljeksiä epäillään kahdesta murhan yrityksestä Porvoon Koneistajantiellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Teot kohdistuivat Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen kahteen poliisimieheen. Molemmat loukkaantuivat tilanteessa, ja toisen vammat ovat vakavia. Ampumisia seuranneena sunnuntai-iltana veljesten autosta ammuttiin poliiseja kohti pakotilanteessa Pirkanmaalla. Murhan yritysten määrä takaa-ajo tilanteesta on vielä auki.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>