Uutiset

Muumiooppera tuplaensi-illassa syyskuussa Tampereella ja Valkeakoskella

Muumiooppera tuplaensi-illassa syyskuussa Tampereella ja Valkeakoskella

Tampereella ja Valkeakoskella esitetään tänä syksynä Muumioopperaa. Tampereen Musiikkiakatemian ja Valkeakosken kaupunginteatterin toteuttaman ooppera saa kaksoisensi-iltansa pe 13.9.2019 Pyynikkisalissa Tampereella ja la 21.9.2019 Valkeakosken kaupunginteatterissa. Oopperan ohjaa teatterinjohtaja Minna Kangas ja kapellimestari, säveltäjä ja pianisti Tuomas Turriago johtaa musiikin. Muumilaakson taianomaisen maailman luovat TAMK Musiikin ja Tampereen konservatorion nuoret laulajat ja soittajat, Valkeakosken kaupunginteatterin näyttelijät sekä Valkeakosken teatteriopiston lapsinäyttelijät. Ilkka Kuusiston ooppera pohjautuu Tove Janssonin Vaarallinen Juhannus -kirjaan.

Esitykset 2019:
Tampere: pe 13.9. | la 14.9. | su 15.9. | Pyynikkisali, Tampereen Musiikkiakatemia, F. E. Sillanpään katu 9
Valkeakoski: la 21.9. | su 22.9. |la 28.9. | su 29.9. | Valkeakosken kaupunginteatteri, Valkeakoskenkatu 17

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>