Uutiset

Sieniasiantuntijat tutkivat yleisön tuomia näytteitä Vapriikissa sunnuntaina

Sieniasiantuntijat tutkivat yleisön tuomia näytteitä Vapriikissa sunnuntaina

Tampereen Sieniseura ry:n perinteinen sieninäyttely järjestetään Vapriikissa Tampereella sunnuntaina 1.9. kello 12–17. Paikalla on seuran asiantuntijoita tunnistamassa sieninäytteitä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Sieniseuran perinteisiin kuuluu joka syksyinen näyttely, jossa esitellään hyvien ruokasienien ja vaarallisten myrkkysienien ohella laajasti myös muuta sieniluontoa ja sen moni-ilmeisyyttä. Näyttelypöydille kertynee nytkin runsaasti sienilajeja ; helttasienien lisäksi kääpiä, orakkaita, haarakkaita, hytyköitä, maamunia, tuhkeloita, pökkösieniä, mörskyjä, nupikoita ja limasieniä.

Olennainen osa näyttelyä on myös yleisön tuomien sienien tunnistaminen ja kaikentyyppinen sieniopastus.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>