Uutiset

Päihtyneitä kuljettajia viikonlopun liikenteessä Pirkanmaalla

Päihtyneitä kuljettajia viikonlopun liikenteessä Pirkanmaalla

Viikonlopun liikenteessä liikkui Pirkanmaalla useampia päihtyneitä kuljettajia.

Ikaalisissa Marskinkadulla pysäytetylle kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti positiivista. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Peltolamminkadulla Tampereella henkilöauton kuljettajan huumepikatesti oli myös positiivinen. Kuljettajan todettiin olevan ajokiellossa ja vuoden sisältä löytyi yksi aiempi kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kuhmoisten Sahatieltä tulleen ilmoituksen mukaan mieshenkilö oli ajanut auton ojaan. Partion saavuttua paikalle autossa istui mies kuljettajan paikalla. Henkilö puhallutettiin ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tampereella vt9:llä poliisipartio havaitsi henkilöauton, jonka ajo näytti epävarmalta. Auto nousi Kaukajärven rampista ja jatkoi kohti Kaukajärveä. Juvankadulle pysäytettyä autoa kuljetti silminnähden päihtynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>