Uutiset

Päihtyneitä kuljettajia viikonlopun liikenteessä Pirkanmaalla

today2.9.2019

share close

Viikonlopun liikenteessä liikkui Pirkanmaalla useampia päihtyneitä kuljettajia.

Ikaalisissa Marskinkadulla pysäytetylle kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti positiivista. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Peltolamminkadulla Tampereella henkilöauton kuljettajan huumepikatesti oli myös positiivinen. Kuljettajan todettiin olevan ajokiellossa ja vuoden sisältä löytyi yksi aiempi kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kuhmoisten Sahatieltä tulleen ilmoituksen mukaan mieshenkilö oli ajanut auton ojaan. Partion saavuttua paikalle autossa istui mies kuljettajan paikalla. Henkilö puhallutettiin ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tampereella vt9:llä poliisipartio havaitsi henkilöauton, jonka ajo näytti epävarmalta. Auto nousi Kaukajärven rampista ja jatkoi kohti Kaukajärveä. Juvankadulle pysäytettyä autoa kuljetti silminnähden päihtynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%