Uutiset

Poplaulaja Pasi Vainionperä SUN Radion juontajaksi

today2.9.2019

share close

Pasi Vainionperä uudessa toimipisteessään SUN Radion studiossa.[/caption]

Laulaja Pasi Vainionperä aloittaa uuden ohjelman SUN Radion perjantai-iltapäivässä. Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle kuullaan 6.9. alkaen joka perjantai klo 14-18.

Uuden aluevaltauksen tekevän artistin tunnetuimpiin lauluihin lukeutuvat radioissa ja musiikkipalveluissa suuria toistomääriä keränneet ”Rakkaudessa suuria” ja ”Rakkauden rikollinen”.

– Vaikka minulla on vuosien kokemus radio-ohjelmien tekemisestä haastateltavana, nyt hypätään kuitenkin oikein kunnolla syvään päähän ja ollaan aivan uuden tilanteen edessä, kertoo energinen muusikko.

Kokenut live-esiintyjä johdattelee kuulijat vieraidensa kanssa viikonlopputunnelmiin, juuri ennen kanavan suositun SUN Viihteelle -toivekonsertin alkua.

– Perimmäinen ajatus on luoda rennon fiiliksen ohjelmaa, ja sen takia on mukava kutsua joka viikko joku itselle sekä kuuntelijoille tuttu ääni kanssani studioon jakamaan mielenkiintoisia muistoja ja puhumaan vähän päivänkin polttavista aiheista. Tässä ohjelmassa ei mennä tiukan käsikirjoituksen mukaan, vaan annetaan tilaa tarinoille. Ja sen voin jo luvata, että studioon saadaan heti ensimmäisten viikkojen aikana todella kiinnostavia vierailijoita. Joten hypätkää kyytiin, tästä tulee hieno retki, jatkaa Vainionperä.

Pasin vieraina kuullaan paitsi Vainionperän kollegoja, niin myös muita taiteilijoita ja esiintyjiä. Ensimmäisessä Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle -ohjelmassa on vieraana laulaja Katri Metso.

Kuuntele Pasin mietteet tästä:

 

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%