Uutiset

Tampereen yössä liikkeellä janoisia varkaita

Tampereen yössä liikkeellä janoisia varkaita

Tampereella oli liikkeellä varkaita sunnuntain vaihtuessa maanantaiksi.

Tampereella partio sai ilmoituksen klo 00.14 että Koivistontie 38 sijaitsevassa Bar Kylän ikkuna oli rikottu ja siitä menty sisään. Partion saavuttua paikalle tekijät olivat poistuneet. Silminnäkijöiden mukaan paikalta poistui ainakin kaksi miestä kantamusten kanssa.

Kello 02.42 poliisi sai tehtävän Koivistonkylän Prismalle missä mies oli anastanut alkoholitonta olutta paikalla olleesta jakeluautosta. Paikalla oli kaksi muutakin miestä, joiden tuntomerkit sopivat Koivistontien murtopaikalta poistuneisiin miehiin. Kaikki kolme miestä otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>